skerike1Hur blir jag medlem?

Det är enkelt att bli medlem - Alla är välkomna och det finns olika alternativ att välja mellan. Alternativen och avgifterna har du här till höger. Väljer du ett medlemskap på 9-hålsbanan spelar du gratis där och betalar endast halv greenfee om du vill spela på 18-hålsbanan. För övriga medlemskap spelar du gratis på båda banorna. Du behöver också ta ställning till om du vill investera i en spelrättsaktie.

Autogiro

Nu kan du även betala din årsavgift via autogiro. Du kan dela upp betalningen på upp till 12 månader beroende på när du börjar att betala. Kontakta kansliet så berättar vi mer.

Har du frågor kontaktar du kansliet på telefon 021-510 80 eller skickar e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. så hjälper vi dig. Om du har ett golf-ID kan vi lägga in dig som medlem på en gång.

Spela fritt på Skerike GK och Västerås GK

Är du medlem i någon form där du spelar fritt på 18-hålsbanan på Skerike spelar du även fritt grannklubben Västerås GK. Två centralt belägna banor för priset av en årsavgift.

Ny golfare

Vill du börja spela golf har du olika kurser att välja mellan. Du kan läsa om alternativen på sidan Utbildning-Nybörjarkurser. Har du frågor kontaktar du oss så hjälper vi dig.

Hål 13-Trevligt på Skerike

Skerike Golfklubb ligger i Svartådalen endast 6 km från Västerås centrum. Trots närheten till staden ligger Skerike på landet med en rofylld miljö. Närheten till Västerås gör det enkelt att åka ut på kvällen för att spela 9-hål eller kanske använda våra fina träningsanläggning.

Skerike har en lätt kuperad relativt öppen 18-hålsbana och en 9-håls Pay and Play bana. Två banor ger dig valmöjligheter. Vi gör allt för att du ska känna dig välkommen och många medlemmar säger ofta - Det är trevligt på Skerike!

Egen golfshop och utbildning

Vi driver golfshopen i egen regi. Shopen är fylld med det mesta du behöver. Som medlem ingår du i ett bonussystem där du får återbäring, 5-8 procent på det du handlar, om du under året kommer upp till totalt 2000 kr. Våra anställda tränare erbjuder privatlektioner, svinganalyser i vår svingstudio, gruppträningar och äver rörelseträning under vintern.

På Skerike har du alla möjligheter att utveckla din golf och samtidigt ha trevligt!

Välkommen

Årsavgifter 2018

Här finns mer information om de olika medlemsformerna.

Alla åldersangivelser gäller för det kalenderår man fyller.

Medlem med aktie Avgift
Junior 7-14 år 1050
Klubb 0-6 0

Aktieköp

Köp din aktie hos Skerike GK för 10000 kr eller på andrahandsmarknaden, Blocket.se, VLT eller anslagstavlor på klubben. Marknadsvärde just nu 4000-6000 kr.

Stängt för säsongen
Stängt för säsongen