Skerikebowlarna slutade 2:a!

Under vintern har det spelats bowling istället för golf mellan golfklubbarna i Västerås.

Skerike gick till splutspel och semifinalen spelades mot Ängsö. Skerike överraskade och vann med 11—8. Det var oavgjort 7-7 inför sista serien och då fick Erik hoppa in istället för Kjell. Erik slog då 180 poäng och säkrade vinsten över Ängsö. Fullerö slog Sura i den 2:a semifinalen.

Två överraskningslag möts alltså i final SKERIKE i final mot FULLERÖ. Efter vår strånga insats mot Ängsö blev det på nytt en nagelbitare mot Fullerö. Inför sista serien var det 8-7 till Skerike men trots bra spel lyckades vi inte ända fram utan fick med oss en hedersam silverplats. Fullerö vann med 11-9. Ett stort tack till alla som bidrog till att vi tog hem en silverplats.

//Lagledare Bosse Carlberg

Stängd