Vi söker 2 banarbetare och 1 reception/shopassistent

Alla tjänster är tillsatta!

Inför 2017 års golfsäsong söker vi 2 golfbanearbetare och 1 reception/shopassisten till Skerike Golfbana AB:

Vi söker 2 golfbanearbetare. Anställningen är för ca 6 månader med start enligt överenskommelse, normalt under april månad. Schemalagd helgtjänstgöring ca en gång var tredje vecka. Du kommer att jobba i ett team under ledning av vår Banchef men också med mycket eget ansvar. I arbetsuppgifterna ingår klippning av alla våra ytor samt skötsel av bunkrar, vattenhinder m.m. En viss maskinvana krävs och om du spelar golf så är det inte någon nackdel!

Lön enligt gällande kollektivavtal.

Vi söker 1 reception/shopassistent. Du ska bemanna shop och reception, välkomna medlemmar samt gäster, sälja och fylla på varor i vår shop. Viss medlemshantering och övriga IT sysslor i GIT (Golfens IT system) ingår också i de dagliga uppgifterna. Vi önskar att du är:

- Glad, social, positiv och tycker om att träffa människor
- Välkomnande, driven och initiativrik
- Golfare och har arbetat med försäljning inom butik/handel är en fördel

All nödvändig utbildning får du av vår personal. Du kommer att få arbeta med ett gäng som brinner för golf och för klubben. Tjänsten är en tidsbegränsad timanställning på ca 75 %. Schemalagt helgarbete varannan helg ingår. Start enligt överenskommelse, normalt under mitten av april t o m mitten av oktober.

Lön enligt gällande kollektivavtal.