Juniorläger 2015 slutade 150702

Under tre veckor har vi haft läger för juniorer från klubben, andra klubbar och juniorer som aldrig tidigare provat golf. Det varit fullt upp från tidig morgon till sen eftermiddag med olika aktiviter. Det har blivit många skratt, glada miner men också självklart någon som blivit sur för att inte bollern trillade ned i hålet eller slaget blev alldeles för snett. Det är precis så som golfen är ibland går det alldeles lysande och ibland katastrofalt dåligt men hur det är så kommer humöret tillbaka och solen går ju upp nästa dag.

Två av veckorna var helt fullbokade sendan några veckor tillbaka och totalt har det varit 60 deltagare under dessa veckor.

Det finns många att tacka för de här veckorna, ledare, krögare, shop/receptionspersonal, banarbetare ingen nämnd och ingen glömd. Det största tacket vill vi ge till de barn och ungdomar som varit med och deltagit. Hoppas ni hade roliga dagar och att ni får ett fortsatt underbart sommarlov.

 

Samarbetspartners

Sjösted Info
sharpLogo
Erip web

Skerike Golfklubb

Kävsta
725 93 Västerås
klubben@skerikegk.se
Kansli: 021-510 80
E-post kansli@skerikegk.se
Reception/Shop: 021-510 80
Golfrestaurang: 021-510 80

Öppettider

Shop/reception
Stängd
Kansli
Mån-tor 09:00-15:00
Restaurang
Stängt för säsongen 2017

Speciella helger kan ha andra öppettider. Se hemsida och Facebook
Copyright © 2013-17, Skerike Golfklubb , Västerås, Sweden | Designed by ActionWave Development AB, Västerås | Frontlight