Välkommen till årets städdag lördag den 27 april!

Start klockan 9:00 och så städar vi till 13:00.
Samling vid klubbhuset!
Efter städningen så bjuds det på soppa enligt tradition.
Det vi kommer att koncentrera oss på är målning. Så ta gärna på kläder som ni kan måla i. Vi siktar även på att lufta greenerna på Guldkundsbanan så har ni ”snöskyffel” får ni gärna ta med den.
Vi ses den 27: april!

Nu har vi öppnat upp för bokning i GIT

Tänk på att om banan måste stänga pga vädret, så brinner bokningarna inne.

18-hålsbanan och Guldkundsbanan Öppnar Skärtorsdagen kl 12.00

Glädjande nog ser vädret och banorna så bra ut att vi öppnar torsdag den 18:e april kl. 12.00

Skulle vädret påverka vårat öppnande och vi blir tvungna att ha stängt så brinner bokningarna inne.

Årets första KM är avslutat och vinnare blev.....

Den 15 mars 2019 var det 20 bowlingspelare som samlades på Bellevue för att spela Skerike GKs första klubbmästerskap i bowling. Stig-Erik, Stickan, Steen hade räknat ut ett spelhandicap till alla baserat på hösten och vinterns resultat. Det blev ett varierande och spännande spel. Alla spelade fem serier och de två personer som lyckats bäst under dagen var Gunilla Bergvall och Lennart Öhrvall. Efter avslutat spel samlades alla i Bellevues fikarum där Lennar Boväng delade ut priser till de tre bäst placerade i respektive klass.

Damklassen:

Första placering: Gunilla Bergvall 994 poäng

Andra placering: Irmeli Tall 927 poäng

Tredje placering: Gun Ternander 868 poäng

Herrklassen

Första placering: Lennart Öhrvall 994 poäng

Andra placering: Sven-Erik Hansson 987 poäng

Tredje placering: Stig-Erik Steen 975 poäng

Presentation av Fredrik Olofsson - nya klubbchefen på Skerike GK

Hej medlemmar,

Jag heter Fredrik OIofsson och är Er nya klubbchef. Nu närmar sig våren och årets golfsäsong, det börjar även närma sig min första dag på Skerike GK. Det skall bli väldigt spännande och roligt att arbeta tillsammans med styrelse, personal och medlemmar för att behålla den positiva andan som råder inom klubben.

Jag ser verkligen fram emot denna sommar och hoppas att jag tillsammans med övrig personal kan fortsätta hålla en hög servicenivå.

Senast kommer jag från resebranschen där jag arbetat för Golf Plaisir i 18 år. Innan dess så var jag på Frösåker GK som assistarande Pro, dessförinnan arbetade jag som kanslist på Tortuna GK. Det kommer säkerligen vara några ansikten jag känner igen under sommaren. Jag har varit medlem i Skerike i ca 10 år och trivs i den glada avspända atmosfären på klubben.  Min golfkarriär började i Falun-Borlänge GK men tog fart när jag flyttade till Västerås för att gå i skolan och spela ishockey. Min största golfmerit är ett inofficiellt EM-Guld i lag för H35 som spelades på Rya GK. Nu för tiden njuter jag av golfrundor i glatt sällskap och oftast på vår roliga bana.

Jag ser fram emot att träffa er alla i sommar och hoppas att vi tillsammans skall fortsätta att vara den golfklubben som man trivs i.

53588513 424439651648642 1277115406003208192 n

Fredrik Olofsson