Greenfeerabatter på 11 olika klubbar

Skerike GK har greenfeerabatter på 11 olika banor. Tre av banorna har fritt spel vid vissa tidpunkter. Ni hittar alla rabatter HÄR

Rabatterna gäller för fullvärdiga 18-hålsmedlemmar.

Nu släpps kurser och lektioner för 2018!

I och med att vi nu släpper kurserna för säsongen 2018 så har vi samtidigt bytt bokningssystem.

Tidigare har det varit möjligt att anmäla sig till kurser via hemsidan men du har varit tvungen att ringa eller maila till klubben för att boka lektioner. I och med bytet så kan du nu boka lektioner via nätet.

Kurser

När du har hittat en kurs som du tycker är intressant så klickar du antingen på anmälningslänken på sidan.

Lektioner

Logga in via hemsidan

Här kan du logga in för kurser och lektioner

För att logga in använder du samma inloggning som till Min golf, golf-id och lösenord

Har ni några funderingar när det gäller lektioner, kurser eller inloggning så skicka gärna ett maill eller ring så ska vi hjälpa dig.

Kansliet stängt 18 dec-8 jan

Nu har vi tagit julledigt. Kansliet är stängt och öppnar igen 8 januari.

God Jul och Gott Nytt År

18-hålsbanan stängd from 8/11

fredag startar vi luftning av greenerna på 18-hålsbanan. Det i kombination med kyla och nederbörd gör att vi stänger 18-hålsbanan för den här säsongen.

Guldkundsbanan är öppen med vintergreener. Vid frost spela på vintergreenerna, snälla!

Utförsäljning 30/11-2/12

Som vanligt går några klubbar ihop för den årlga utförsäljningen av golfprodukter och kläder.

Torsdag 30 november till 2 december i Toyotas nya lokaler är ni välkomna att fynda till fantastiska priser.

Välkomna!

Observera att Toyota har flyttat till Strömledningsgatan 3B