Höstscramble 2, 22 oktober

Söndag 22 oktober avslutas säsongen med en 3-mannascramble. Klockan 10:00 är det kanonstart och totalt 36 lag deltar..

Bollränna gäller, shoppen stängd

Banan är fortfarande öppen. Tidsbokningen är stängd och det är skriven bollrännelista som gäller. Listan ligger inne i entrén.

Banan är väldigt blöt och vi tar en dag i taget. Kommer det mer regn stängs banan antagligen. Det går givetvis inte att åka golfbil.

Shoppen är stängd för säsongen. 30 nov-2 december sker den årliga utförsäljningen i Toyotas lokaler på Tunbytorp.

Hösttouren 12 oktober inställd

Hösttouren klass B flyttas från den 12 oktober till 19 oktober pga blöt bana och en väderprognos som lovar ännu mer vatten.

Seniorgolf -> Seniorbowling

Seniorgolfen är slut för säsongen. Men onsdagsaktiviteten fortsätter för er som vill spela bowling.

Varje onsdag klockan 10:00-11:00 är ni välkomna att spela bowling på Bellevue. Samling 09:45.

Välkommen!

Mästarnas Mästare

Är korad för 2017. Alla som har vunnit en klubbtävling under året är välkomna att spela Mästarmötet.

Alla spelar 9 hål kval och därefter spelar de 10 bästa en shoot-out hål för hål. De som har sämst resultat på varje hål får vara med på en chiptävling där den som kommer längs ifrån hålet lämnar tävlingen.

Årets mästare är Filip Eckerborn som besegrade Jens Persson på det sista hålet. Grattis Filip!

Resultat här

Sida 1 av 49