Golfbilsförbud från och med 23/10

På grund av mycket regn och fallande temperaturer så måste vi förbjuda golfbilsåkandet, så från och med tisdag den 23/10 gäller golfbilsförbud tills vidare.

Mån 22/10 Stänger vi green 14 pga bunkerrenovering

Under vecka 43 kommer vi att renovera bunkern och området runt omkring, provisorisk green gäller.

Fredag 19/10 Banan Stängd pga frost öppnar ca. kl. 10

Skerike söker krögare till 2019

Skerike Golfklubb är Västmanlands största golfklubb med ca 1500 medlemmar. Under året spelas över 25.000 rundor på 18- och 9-hålsbanan. Utöver spelet har vi fantastiska träningsmöjligheter med en väldigt populär range. Eftersom restaurangen ligger nära Västerås centrum finns möjlighet att attrahera andra gäster.

Efter 10 år på Skerike har vår tidigare krögare valt att sluta. Vi söker därför dig/er som är intresserade av att ta över en redan etablerad verksamhet med stor kundkrets. Verksamheten ska drivas som eget företag. Då verksamheten bedrivs i klubbhuset ställs stora krav på lyhördhet, samarbetsförmåga och medlemsservice. Det är viktigt för Skerike Golfklubb att du som person har god förmåga att skapa en attraktiv mötesplats till våra gäster och medlemmar. Viktiga egenskaper är kvalité och att sätta kunden i fokus. Det underlättar om ni har en egen anknytning till golfsporten och dess villkor.

För rätt person finns det framtida utvecklingsmöjligheter då Skerike planerar för att bygga ett nytt klubbhus och restaurang. Förmånliga villkor för 2019.

För frågor hör av er till Anders Gillner 021-510 80 eller skicka in en ansöka via mail till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Fredag 12 oktober stänger shop/reception

Nu stänger vi igen shop och reception. Fredag 12 november är sista dagen vi har öppet.

Tidsbokningen på banorna är öppna så länge banan är öppen. Scorekort finns att hämta inne på bänken i entrén.

Sida 1 av 62

Stängt för säsongen