Vardagsserien

Hej!
Resultat Frösåker den 24 augusti: Stina Hedin och Britt Gillqvist hade bästa resultaten av Skerike-damerna.
Sala-Heby vann som lag (287 slag) och Skerike blev 4:a (301 slag) Skerike leder totalt (2 165 slag), Sala-Heby 2:a (2 177 slag). Skerike har 12 mindre slag än Sala-Heby. Frösåker 3:a (2 178 slag). Nu håller vi i serieledningen!

Bra kämpat alla tjejer som deltagit!

Glöm inte bort att anmäla ert intresse till sista omgången som spelas tisdag den 5 september på Västerås GK!
Stina Hedin och Britt Gillqvist som hade bästa resultaten på Frösåker har givna platser i denna och sista omgången.
Stina och Britts anmälan har jag fått in. Saknar f n 4 spelare till!

Är det fler som önskar vara med än det finns platser är det lottning som avgör vilka som får spela!

Lena behöver ditt behöver ditt svar senast onsdag 30 augusti.
Lena, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., behöver namn, golf-ID. Kom ihåg att ange om du vill ha tidig eller sen start! (Spelar starttiden ingen roll behöver du inte ange något.)

Bra jobbat alla ni tjejer som ställer upp!

Stängt för säsongen
Stängt för säsongen