God Jul och Gott Nytt År

Damsektionen önskar alla damer / tjejer  en underbar God Jul och ett Gott Nytt År.

Tack för ett härligt golf år 2018 och vi ser framemot ett ännu bättre golfer 2019.

God Jul och Gott Nytt År

Snart är det dags för lite ledighet med familj och vänner och förhoppningsvis lite snö.

Vi i Damsektionen önskar Er alla en underbar God Jul och Gott Nytt År.

 

 

Golf 2017

Hej tjejer,

Vi i damsektionen vill tacka alla tjejer som ställt upp under 2017 på alla de olika evenemang som vi ordnat.

På våra tisdagar, 14 omgångar 2017, har det vart totalt 194st som spelat, vissa 1 gång och andra fler gånger. Carina Gustavsson var den tjej som var med flest gånger (9st).

Vi startade säsongen med Vårträffen den 27 april och vi valde detta år att begränsa oss till 80 stycken och det vart en lyckad kväll. På modevisningen visade vi mycket kläder och skor än tidigare år och det kändes som ett vinnande koncept. Julia var en duktig konferenciär som hade koll på kläderna.

Salong UNIK sponsrade Vårtävlingen den 21 maj, 24st kom spelade om fina priser från Salong Unik. Vinnaren var Helena Bromels, Grattis!

Hemliga resan 2017 anordnades av oss och vi vart 36 tjejer (både från Skerike GK och Västerås GK) som åkte till Katrineholm GK. En lyckad dag med en härlig bana och fint väder.

Den 23 september hade vi avslutning för tisdagsgolfen, de som spelat 3 eller fler gånger, på Bistro Gränden. Vi vart 9st som var med och åt god mat och umgicks.

Tack alla sponsorer för 2017:

Salong UNIK, RL Robotservice AB, Salong EBES, Västerås Fasadmontage AB, AQVA, Reijlers, Länsförsäkringar samt VAFAB Miljö Kommunalförbund.

Nu ser vi fram emot golfår 2018 och de nyheter som det medför.

Ha en härlig höst och vinter och vi ses i vår!

Hälsningar

Anneli, Ann-Sofi, Maria och Gunilla.

 

Tisdagsgolf

Imorgon tisdag 29 augusti spelar vi Foursome Poängbogey och det är näst, näst sista gången för iår vi kör vår tisdagsgolf. Det har varit ett bra deltagande under 2017, totalt 46 olika tjejer som varit med olika antal tisdagar. 162 startande tjejer hittils iår känns jättebra bra för oss. Kan vi komma upp till 200 st dessa 3 omgångar som är kvar :)

Tack alla Ni tjejer som ställer upp och kommer! 

Helgserien

Hej,
Nu är deltävlingen på VGK avklarad.

Skerike slutade på 6:e plats i lagtävlingen så vi ligger kvar i mitten av tabellen. Men det är en omgång kvar så det går att förbättra!
Sista omgången i årets seriespel spelas på Strömsholm den 9 september.

Ann-Sofi och Siv hade Skerikes två bästa resultat på VGK så ni har givna platser i laget om ni vill och kan spela då! Ni som är intresserade av att vara med och spela på Strömsholm mejlar Helena, Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den., senast söndag 3 september. Kom ihåg att ange om du vill ha tidig eller sen start (om starttiden inte spelar någon roll behöver du inte ange något).

Bra jobbat av er alla tjejer som ställde upp och ställer upp för Skerike GK.

Sida 1 av 4

Samarbetspartners

Sjösted Info
 
Erip web

Länkar

Skerike Golfklubb

Kävsta
725 93 Västerås
klubben@skerikegk.se
Kansli: 021-510 80
E-post kansli@skerikegk.se
Reception/Shop: 021-510 80
Golfrestaurang: 021-510 80

Öppettider

Shop/reception
Stängt för säsongen
Kansli
Mån-tor 10:00-15:00
Restaurang
Stängt för säsongen
 
Speciella helger kan ha andra öppettider. Se hemsida och Facebook
Copyright © 2013-17, Skerike Golfklubb , Västerås, Sweden | Designed by ActionWave Development AB, Västerås | Frontlight